0894 360 350

Да се прибереш у дома и да се настаниш в удобното легло е равносилно на желано удоволствие. Обаче има една категория хора ,чиито живот е непрекъснато на колела и те рядко могат да се възползват от топлата постеля и комфорта на домашния креват. Шофьорите на тирове, камиони и други тежкотоварни превозни средства са принудени да спят в кабините като така не само, че спестяват пари на своите работодатели за хотели, но и спестяват време като почиват в пригодени и импровизирани спални места. За да се гарантира удобството и пълноценната почивка на шофьорите много фирми, които произвеждат матраци създават специална категория продукти, които дават предимство за това и водачите на тези превозни средства да си починат добре.качествени матраци

Има изисквания за това всеки шофьор на определен интервал от време задължително да спи и да си почива. Не е лесна шофьорската професия и намирането на качествени матраци, които да им предоставят поне малко удобство наистина може да се окаже техният момент за добра и пълноценна почивка. Изискванията към матраците за камиони например са свързани най вече с техните размери. Поради ограниченото място в кабината матрака не може да бъде прекалено голям. Ако трябва д аго сравним със стандартен размер то това са единични матраци, които могат да заемат определеното им място като така остава място и за личните вещи на шофьора.

За много хора е трудно да повярват, че водачите на тежкотоварни автомобили са принудени да спят в превозните средства. Но модерните камиони наистина предлагат доста комфортни условия за това. Независимо, че е доста тесничко то качествения матрак наистина може да е средството, което да накара водача на камиона да си почине добре. За неговата работа е важна пълноценната почивка и продължителност на съня. За хилядите километри, които го очакват определено трябва да има добра подготовка, да е свеж и отпочинал. Често ставаме свидетели на черни новини за шофьори на тирове, които заспиват зад волана. Това е недопустимо и именно поради това е препоръчително в кабината да има специално легло с качествен матрак, които да предложат нужния комфорт и удобство.

Матраците за камиони са двулицеви, което пък дава възможност на водача да ползва двете му страни. Така си гарантира спокоен сън и зареждане с енергия за следващата отсечка, която трябва да измине. Не е лесно да си шофьор, да спиш в камиона и единственото което виждаш да и пътното платно. Но пък с един качествен матрак пътуването няма да е толкова изморително, защото добрия матрак гарантира пълноценното възстановяване.