Щом ви предстои да купувате мебели за любимата стая, в която си почивате и спитен ви предлагаме те да бъдат в готов комплект. По този начин спалнята ще стане много по-уютна и функционална, все едно обзаведена от професионален дизайнер. Мебели ВЕНУС са приготвили в каталога си огромно разнообразие от варианти. Всеки ще има шанс да открие модела, който подхожда на неговия дом, като размери и му харесва визуално. Съвременните мебели се отличават със своята качествена изработка и допълнителни възможности и удобства.

Какви са плюсовете при готовото обзавеждане за спалня?

Ако имате желание да купите готов комплект със сигурност ще вземете добро решение. Повечето потребители избират именно този вид обзавеждане, защото включва удобно легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин. Моделите, които се предлагат в интернет, варират от семпли и изчистени до наистина богато декорирани с повече орнаменти.

Изберете вариант, който ви допада и ще подхожда на интериор у дома. Ако инвестирате в готов спален комплект няма да се тревожите, че отделните елементи не биха си подхождали, тъй като те са изработени в една продуктова гама. Втората причина да купите именно подобен вид мебелировка е цената. Избрани един по един модулите биха били доста скъпи, а когато са в готова комбинация стойността им е много по-достъпна. Ако отчетем и това, че виртуалните търговци предлагат редовно намаления, ще направите изключително изгодна сделка. От каталога на Венус можете да поръчате – Спален комплект ALENA – 160/200 см, Дъб дакота / Графит:

  • спален комплект „ALENA“ в цветове дъб дакота/ графит;
  • леглото е с тапицирана табла с еко кожа и LED осветление, оборудвано с амортисьорен механизъм за повдигане на матрака;
  • леглото е подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см., като при закупуването на матрак е необходима и рамка;
  • гардеробът е с плъзгащи врати;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша, скрин с две чекмеджета и огледало допълват интериора;
  • спалният комплект  е направен от качествени материали, които гарантират здравина и дълготрайно ползване.

При тази комбинация от мебели се откроява модерният и естетичен дизайн, който със сигурност ще ви допадне.

Защо нощните шкафчета са задължителни в интериора?

Тези малки на вид декоративни мебели имат ключова роля за вашия комфорт. Винаги стоят разположени от двете страни на леглото, защото върху тях поставяте различни важни за вас предмети, които трябва да са в близост когато спите. Ако моделът има и чекмеджета спокойно можете да съхранявате и други неща там. Изработват се като дизайн в комплект с леглото и визуално завършват обстановката на спалнята.