Земеделците се научиха да ценят своето време, а това е предпоставка за подобряване на машинния парк, с чиято помощ успяват да се справят напълно ефективно с провежданите агротехнически мероприятия. И тъй като ръчните обработки са неприложими в технологичното време няма как да подминем едни от водещите модели прикачен инвентар, които имат ключова роля за всяко земеделско стопанство. Тук на https://mass.bg/брани можете да се запознаете с новостите при производството на дискови брани както и да изберете най-производителната и високоефективната спрямо вашите нужди.

Ползи от правилния избор на брана

Няма как да обработвате хиляди декари земеделски площи и да разчитате само на плуг за дълбока оран. Тъй като всяка една култура си има своите изисквания за агротехнически обработки то определено онова, от което се нуждае всеки модерен фермер са именно машините и прикачния инвентар. Точно на тях разчитат в ежедневието си стопаните, които отглеждат плодове, зеленчуци, зърнено-житни или етерично маслени култури. Дисковите брани, които можете да откриете в каталога на mass.bg са невероятно ефективни и независимо от капризите на времето и промените в климата оказват благоприятно въздействие при извършване на конкретни мероприятия на полето.Дискова брана за лавандула

Дисковите брани са сред задължителните видове прикачен инвентар, на който разчитат земеделските стопани. Тяхната роля се фокусира върху:

  • Стърнищни обработки;
  • Аериране на почвата с цел да предоставят нужния кислород за вегетация на семената;
  • Унищожават и намаляват повторната поява на плевели;
  • Предоставят много добра подготовка на земното легло за засаждане на културите;
  • Раздробяват големите буци пръст, които са образувани от дълбоката оран.

Дисковите брани от mass.bg са стратегически прилаган инвентар, който води до висока производителност и качество на извършените обработки. Здрави и надеждни решения, с които подравняване, разоравате, аерирате и изобщо провеждате основните дейности, които имат за цел да подобрят плодородието на земното легло. Ако се нуждаете от правилна инвестиция за стопанството си не отлагайте, а още днес се запознайте с най-новото от mass.bg.