Модерните хора не разполагат с прекалено много свободно време. Поради тази причина намират различни начини да си освободят такова. За тази цел бихте могли да използвате компаниите за професионално почистване Cleandirect, които ще ви помогнат да обитавате една хигиенизирана и приятна жилищна среда. Вероятно редовно миете пода, пускате прахосмукачка и бършете праха от мебелите. Освен това специализираната фирма може да ви помогне да дезинфекцирате перфектно дивана, матрака и мокета, ако имате такъв. Те използват специални машини и препарати, които отстраняват замърсяванията в дълбочина.

Какво е добре да знаем за професионалното почистване на тапицериите?

Сами няма как да изперете меката мебел или матрака. Тези вещи са много ценни за семейството, използват се ежедневно и това е причината да им обърнете по-специално внимание. Ако изберете фирма за професионално почистване на тапицерии, ще установите, колко замърсени са били тези скъпи вещи. От Cleandirect.bg ви предлагат да научите малко повече за  професионалното почистване:

  • то се извършва посредством специални машини наречени екстрактори – с тяхна помощ прахът и замърсяванията натрупани под повърхността на дамаската се премахват напълно;
  • специалистите преценят какви препарати да използват – това се случва след като бъде направен тест на малък участък. Чрез него се разбира, колко е замърсена тапицерията и съответно може да се подбере най-правилният метод за хигиенизиране;
  • сухото пране на тапицерия е важно за вашето здраве – тази дейност ви помага не само да обитавате чист и уютен дом, но също така премахва вредните акари, които мога да причинят различни алергии;
  • текстилът се обработва със специален спрей против вредните микроорганизми и бактерии – той е разработен със натурални съставки, които няма да ви навредят по никакъв начин.

Ще използвате вещите си само няколко часа след професионалното почистване, защото ще ми е нужно време, за да изсъхнат. Благодарение на тази процедура ги запазвате по-дълго време като нови и ще се радвате на пълен комфорт у дома.

Как да изберем правилната фирма?

В интернет ще откриете много компании предлагащи професионално почистване на тапицерии, матраци и мокети. Препоръчваме ви да заложите на специалисти, които са в този бранш отдавна и добре разбират спецификата на различните повърхности и материи. Разгледайте подробно интернет страницата на избраната фирма, за да научите още за начина, по който се извършва сухото пране. Разумно е да съберете отзиви от клиенти. Хората, често пишат в интернет рецензии за различни услуги. Това позволява на всеки да събере бързо необходимата информация за фирмите предлагащи професионално почистване.