Във всеки дом зоната в която семейството се храни трябва да бъде практична и удобна. Трапезарията напоследък е ситуирана заедно с дневната в общо помещение или пък е част от кухнята. Мебелите които използваме тук са стандартни, но да изберем правилните не е толкова лесно. Ето защо интернет магазин https://www.venus.bg/маси-и-столове/комплекти-маси-и-столове предлага вариант от готовите комбинации които ще ви създадат уютно местенце в което с удоволствие да се събирате с близки и приятели, за хубаво прекарано време и за дегустация на вкусни блюда.

Какви са предимствата на готовите комплекти маса и столове

Да се търсят тези части от обзавеждането поотделно е голямо предизвикателство, защото обикновено да напаснем дизайна, материала за изработка и общата визия е доста трудно. Комплектите от маси и столове от друга страна освобождават от този ангажимент и можете спокойно да се фокусирате върху общата визия на комбинацията, за да изберете правилната. Няма да ви бъде трудно, защото разнообразието от варианти е наистина голямо, а вие просто трябва да изберете такъв, който по размер подхожда на стаята или зоната в която се храните. Дизайнът следва линията вече избрана от вас чрез другите мебели и цветове.

От финансова гледна точка подобна покупка също е много изгодна, понеже купувай наведнъж повече артикули те идват на доста по-ниска цена. Професионалното съчетание от специалист е гаранция за красив интериор и добро настроение за всички у дома. Venus.bg предлага следния модел. Комплект трапезна маса с четири места за сядане Алиса:

маса и столове
  • комплект трапезна разтегателна маса с четири стола „Алиса“ е подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • разполага с правоъгълен МДФ плот с механизъм за разпъване;
  • столовете са тапицирани с висококачествена дамаска;
  • краката са от масивна дървесина.

Красив и добре изработен комплект, който може да бъде използван в класическия интериор или в модерния, тъй като дизайнът му се явява универсален.

Ползите от разтегателния плот

Пространството много пъти недостига в съвременните апартаменти и сме принудени да търсим мебели които притежават определена многофункционалност. Голяма част от представените комплекти маса и столове включват механизъм за разтягане, който ще ви помогне да настаните гостите си и всеки да се чувства комфортно когато е у вас. През по-голямата част от времето самата мебел няма да заема много място и да пречи, а тази опция ще се използва само при нужда. Механизмът по никакъв начин не оскъпява мебелите и вие може да разчитате на невероятния комфорт от използването им. Подарете си нещо ново и по-качествено с поръчка онлайн.