Едно от най-важните неща, които трябва да направите, е да обзаведете дома си с красиви и качествени мебели. Всеки ден щом се приберете, те ще бъдат около вас и е от значение да са удобни за използване и да ви създават усещане за уют и спокойствие. В следващите редове ще обърнем внимание на интериора на спалнята, защото тя е едно от основните помещения във всяко жилище. Мебелите тук са познати на всички като функционалности, но съвременните дизайни се различават много и трябва да сте внимателни, когато поръчвате. Предлагаме ви спални комплекти 180/200 Мебели ВЕНУС, защото са комфортни и съчетани професионално от производителя, за да изглежда стаята красиво и да е с дизайнерски почерк.

Имат ли реални плюсове комплектите за спалня?

Все повече клиенти се насочват към готовото обзавеждане в комплект, тъй като то излиза много по-изгодно, отколкото да купувате модулите един по един. Ще спестите и доста от свободното си време, тъй като не се налага да търсите ме, които си подхождат, за да се опитате да ги комбинирате. Това вече е направено от производителя, който се е погрижил нещата да са изработени в една линия, цвят и материал. Благодарение на това, когато ги подредите в стаята, тя ще придобие един съвсем различен облик и всичко вътре ще е стилно и хармонично.

Точно този синхрон между отделните модули създава усещането за спокойствие и уют, което търсите в стаята за почивка. Вашата задача е да откриете мебели с подходящ размер, спрямо квадратурата във вашия дом. Относно външния вид и дизайн на комплекта се съобразете с личните си предпочитания, защото е важно изделията да ви харесват и да ги използвате с удоволствие. От магазин Венус насочват вниманието ви към следната опция. Спален комплект Сити 7036 – 160/200 см, Сонома арвен / Бяло гладко:

  • „Сити 7036“ е функционален спален комплект, който ще Ви предостави мебели необходими за обзавеждането на една уютна спалня;
  • включва легло с табла и повдигащ амортисьорен механизъм, чрез който се разкрива подматрачното пространство за съхранение на багаж;
  • две нощни шкафчета и гардероб с две плъзгащи врати и огледала;
  • тапицираната табла е декорирана с кристални копчета, които заедно с PVC профила по всички мебели създават впечатление за лукс и изящество.

Прекрасен пример, как с една покупка ще обзаведете стаята красиво и съвременно, за да се чувствате винаги добре у дома.

Защо да изберем спален комплект в светлата гама?

Всеки има право да купи и обзаведе жилището си с мебелите, които му харесват като дизайн и цвят. Съществуват обаче и редица съвременните тенденции, при които дизайнерите препоръчват мебели в бяло или светлата гама на дървесината, тъй като са много подходящи именно за стаята, в която си почивате. Те ще създадат една красива и нежна визия на помещението. Обемните артикули като легло и гардероб няма да са толкова тромави и като цяло ще се усеща една лекота.