Почистване на джанти с пясъкоструен апарат е доста разпространено и полезно на хората, които държат на външният вид на своята кола. Джантите, като всяко друго нещо губят първоначалният си блясък с времето… Тук се намесваме ние от pyasakostruyka.com с опит, повече от две години в сферата – пясъкоструене и ще ви помогнем да запазите най – ценното, а именно вашият първоначален блясък и усещане за новото във вашите джанти.

Най – честият проблем, с който се обръщат нашите клиенти е най – вече ръждата и почистването на повърхността на самата джанта. Много от нашите клиенти знаят за метода, но не са сигурни към кого да се обърнат, е ние сме мобилни, можем да дойдем до ваш адрес, във ваше удобно време.

Искате да почистите вашето купе или шаси от отлаганата ръжда, чрез безопасен и ефективен начин? Ние от pyasakostruyka.com ще се радваме да ви помогнем в това начинание и да ви зарадваме с резултата.
Купето е доста специфична част за почистване с пясъкоструйка и от тук ви препоръчваме да изберете нашият екип от професионалисти, които не само ще ви помагат да се отървете от досадната и грозна ръжда, но и ще го направят на достъпни цени в унисон с вашите желания и бюджет!

Всеки иска да има страхотна желязна ограда, но като всеки метал, тя хваща ръжда и се чисти много, много трудно, но не се тревожете, може би сте намерили вашият подходящ екип в сферата.

Пясъкоструенето на стени на сгради е доста трудоемък процес, шлайфането на повърхности, независимо дали е желязна ограда, джанти, шасита или купета си е предизвикателство всеки път. Хубавата новина е, че имаме над две годишен опит в това и ще ви свършим работата по най – бързият, удобен и ценови начин. Ние ще направим всичко възможно обекта ви да е като нов, възстановен до почти начален вид. Независимо от времето, което той не е бил в пълен блясък.

Ако имате каменни облицовки, които се нуждаят от пясъкоструене, то ние сме вашият екип – Ще се радваме да продадем блясък на вашите каменни облицовки – отново.

Всички знаем, че фугите и процепите се почистват много, много трудно, често струват и безбожно много пари, е с пясъкоструене на фуги и процепи нещата са далеч по лесни и безболезнени за вашият бюджет.

Финото шлайфане на повърхности е най – пипкавата услуга, но определено и една от най – значимите. Пясъкоструенето на джанти, шасита, купета и т.н. е стандарт за нас и общо взето не толкова специфично, но когато стане дума за шлайф – доста финно с пясъкоструйка, чрез пистолет, то нещата са малко по – сложни. Ще трябва да ни обясните каква е повърхността и какво се очаква от нас и като резултат.

Повърхностите, за които можете да се възползвате от нашите услуги са:

  • Фино шлайфане на Стъкло
  • Фино шлайфане на Дърво
  • Фино шлайфане на Пластмаса
  • Фино шлайфане на Метали

Не се колебайте, свържете се с нас ☎0894 360 350 ☎