мебели за спалня

Обзавеждането на спалнята е нещо което не променяме толкова често, и затова модните тенденции доста се изменят, преди да решим да направим актуализация на интериора. Тук ще се чувстваме най-добре и уютно, ако сме заобиколени от правилните мебели, разположени функционално спрямо размера на стаята. Спални venus.bg могат да бъдат поръчани онлайн като готов комплект. Това е най-прекият път към това да притежаваме необходимите мебели и да ги използваме още в момента на доставката. Ако търсите артикулите поотделно със сигурност ще загубите много повече време.

Какво представляват комплектите за спалня

Готовите комбинации са организирани от производителя и това ви гарантира, че мебелите в тях са направени в една продуктова линия. Това създава пълен синхрон между артикулите, като точно на него се дължи перфектната визия на цялото обзавеждане. Не е пропуснат нито един елемент, който ще ви е необходим в спалнята. Получавате голямо и широко семейно легло, комбинирано с подходящи и практични нощни шкафчета. Гардеробите са много интересни и разнообразни като модели, защото има такива с класически шарнирни врати, но и много модерни плъзгащи снабдени с огледала.

В по-големите спални комплекти е включен и скрин, но ако го няма винаги може да го поръчате отделно. Съвременните мебели са изключително комбинативни и снабдени с различни функционалности. Имате повдигащ амортисьор на леглото, механизми за плавно затваряне на шкафчетата и красиво LED осветление. Venus.bg препоръчва следния модел – комплект Фигаро – Графит/Дъб крафт табак – 160/200 см. – с LED осветление:

спалня
  • комплект „Фигаро“ се състои от легло, две нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото е с  LED осветление на таблата и повдигащ амортисьорен механизъм;
  • подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 1600/2000 мм. За поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • четирикрилният гардероб има една врата с огледало и две чекмеджета;
  • по ваше желание може да поръчате към комплекта скрин с три чекмеджета и вратичка;
  • вратичките и чекмеджетата са с плавното затваряне.

Перфектно съчетание, което ще направи спалнята ви да изглежда така, все едно е обзаведена от професионален дизайнер.

Защо да поръчаме спалния комплект онлайн

Насочили сте се към подобен тип обзавеждане, защото желаете да спестите от времето си и да имате най-доброто. Точно поради тази причина ви препоръчваме и покупката от интернет магазин. Може би най-красивите и актуални модели се представят първо при тези търговци. Цените са разнообразни, като има модели в по-ниския клас и такива които се водят луксозни. Така ще намерите точния вариант за вашия бюджет и жилище.