умен дом

В последните години смарт технологиите станаха част от живота на всички хора. Без да се замисляме много за това, използваме все повече високотехнологични умни устройства, които правят ежедневието ни по-приятно, забавно и функционално. Днес ще ви представим предпочитаната от всички смарт хоум система, чрез която получаваме пълен контрол над дома си. Това ще създаде много спокойствие в живота ни и ще ни позволи да управляваме всички основни неща, от които сме заобиколени в ежедневието. Ще се изненадате да разберете колко много са те и как това ще ви създаде съвсем различни условия на живот.

Какво основно включват смарт хоум системите?

Ако не сте много запознати с този вид терминология днес ще ви дадем няколко насоки, за да разберете какво представляват те и какви са предимствата им. Ако сте решили да инсталирате смарт хоум система в жилището си е добре да започнете от умните релета и контакти. Те са първата стъпка в това да следите потреблението на електроенергия и да контролирате уредите в жилището. Ето и няколко конкретни примера за това, какво може да монтирате за повече удобство:

  • умни крушки – те са едни от най-важните артикули, с които може да започнете изграждането на смарт хоум системата. Ще може да контролирате дистанционно осветлението, да го включвате, изключвате или засилвате, без да извършвате излишни движения и да отивате до ключа. Може да монтирате и сензори за движение, които са също практични;
  • умни релета и контакти – чрез тях ще имате поглед над цялата електрическа система и ще знаете във всеки момент, колко ток изразходвате. Може да контролирате месечната си сметка като изключвате определени контакти, когато сте си у дома или не ползвате съответния електроуред;
  • настройвате отоплението от разстояние – още преди да се приберете у дома може да включите отоплението на желаната температура и така да създадете един приятен климат. Няма да студовете, докато жилището се затопли, защото когато се приберете температурата вече ще е постигната.

В сайта на Smartdirect.bg ще откриете пълната гама от устройства подходящи за изграждане на смарт хоум система.

Защо да поръчате всичко през интернет платформа?

Много често клиентите се нуждаят от време и спокойствие, за да преценят от какво точно имат нужда като покупка. Тук става въпрос за модерни иновативни продукти, които трябва да бъдат добре проучени и да се прегледа подробно характеристиката им. Онлайн имате този шанс, освен това ще намерите всичко на много по достъпна цена. Търговците са компетентни и винаги ще отговорят на възникналите въпроси по желаната smart хоум инсталация.