Дизелор е компания, която е специализирана в търговията и транспорта на горива. Както навярно знаете самата услуга не се предлага от всяка една транспортна фирма, тъй като става въпрос за специализирани машини, с които се осъществява превозването на такива опасни товари. Спазването на нормативните актове, които са свързани с безопасното осъществяване на доставката на горива е задължително, така че ако имате бензиностанция, разполагате с голям автопарк от машини и съоръжения то със сигурност имате нужда от транспорт на горива от Дизелор.

Защо да изберете утвърден търговец и доставчик

Въобще не е без значение в какви съдове се превозват различните видове ресурси. Имайки предвид, че някои от тях са летливи то това показва, че има защо да се следи за безопасно и сигурно превозване на опасните вещества.

Бензиностанции Дизелор

Дизелор е специализирана и сертифицирана компания в сферата на горивата, която разполага с разрешително за транспорт на горива. Транспортните средства, които са обект на извършваната услуга подлежат на контрол спрямо техническа изправност и безопасност за извършване на такава дейност. Фирмата предоставя на своите клиенти следните видове услуги:

  • Професионална търговия и доставка за земеделието;
  • Търговия с нафта за отопление;
  • Продажби на едро и дребно на едни от най-масовите ресурси за транспортни средства – дизел, бензин 95;
  • Търговия с пропан – бутан;
  • Доставка на дизел за извънпътна техника и машини за пътно строителство и други.

Дизелор е компания с над 20 години опит в търговията с всякакъв вид дизел, бевзин, пропан-бутан. Ако се нуждаете от надежден партньор, който да гарантира качество на продуктите и навременни доставки то без притеснение можете да потърсите екип от специалисти, които ще е отнесат отговорно към нуждите на вашия бизнес. Доказателство за професионализма са множеството сертификати и лицензи, които компанията притежава с оглед на спазване на законовите изисквания за осъществяване на транспортна и търговска дейност с различни видове течни и газообразни продукти на едро и дребно.