Наричат винтовете малките помощници за сглобяване на детайли и фиксиране на елементи км дадена повърхност. Тяхното използване в съвремието е наистина свързано с нашите ежедневни потребности. Огледайте се и вижте колко много винтове има около вас – такива които не се виждат и други, чието присъствие е част от интериора, който ви заобикаля. Вариантите, които се предлагат в търговската мрежа наистина са страшно много. Разнообразието е продиктувано най вече от потребностите ни и това дали ще фиксираме малки , големи или огромни детайли. Винтовете могат да бъдат с кръстат и прав шлиц. Повечето монтажници предпочита тези с кръстат поради това, че на практика те са много по-устойчиви и лесни за манипулиране.здрави винтове

Видовете винтове от КАМ-04 са идеалното решение за строителния бранш, мебелната промишленост и други. Предлагат се модели, които са специално предназначени за метал, пластмаса, дърво. И тъй като спецификата на здравина при всеки един винт е различна то задължително когато имате нужда от сглобяване на дървени мебели трябва да избирате винтове, предназначени за тази цел. И обратно за металните детайли да подбирате такива винтове, с които ще фиксирате надеждно и здраво.

Много потребители бъркат винтовете с болтове. А разликата между тях наистина е голяма. Да и при двата вида крепежни елементи става въпрос за външна резба, с която се постига надеждното закрепване на отделните елементи един към друг или фиксирането им към определен тип повърхност. Докато при винтовете долния край е заострен и те могат сами да си проправят път то болтовете се нуждаят от гайка, с която да се извърши самото застопоряване или фиксиране. Винтовете могат да се използват едновременно с дюбели, което ги прави изключително приложими за материали като стиропор, фибран, всякакви меки и твърди изолационни материали. Безспорно с подходящите винтове може да се направи монтаж на детайли, коти дълго във времето да осигуряват максимална стабилност и устойчивост на направената връзка.

Предложения за ефективни и надеждни крепежни елементи от КАН-04 са приложими пи изграждане на фотоволтаични системи, корабостроене, автомобилостроене, строителство на сгради и всякакви ремонтни и монтажни дейности. Винтовете дават неограничени възможности и поради тяхното разнообразие и здравина на използваните за направата им материали намират приложение във всеки един бранш на икономиката. Затова казваме, че винтовете са навсякъде около нас. Дои смело можем да кажем, че във всеки дом има винтове, с които са сглобени елементи, които използваме ежедневно. това са пантите на вратите, сглобките на мебелите и много други. За качествени и здрави винтове потърсете Кан-04. Тук ще намерите всякакви винтове и болтове, с които ще извършите стабилен и здрав монтаж.